Cautare

3284 de rezultate pentru "furt auto popa nicolaie" (3.18 secunde)
Cercetarile sunt continuate de catre lucratorii Sectiei 26 Politie, cu cei in cauza in stare de libertate, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.
Cercetarile sunt continuate de catre lucratorii Sectiei 16 Politie, pentru stabilirea starii de fapt, identificarea si tragerea la raspundere penala a complicilor, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.
Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt calificat si port ilegal de cutit, cu cel in cauza in stare de libertate.
BMW-ul, estimat la 38.250 de lei, a fost indisponibilizat, iar pe numele soferului au fost intocmite acte premergatoare pentru savarsirea infractiunii de tainuire la furt. ... De data aceasta, politistii de frontiera au intocmit pe numele soferului un dosar penal pentru comiterea infractiunii de furt.
Din verificarile efectuate s-a stabilit ca oglinzile retrovizoare au fost sustrase, cu putin timp inainte, de la un autoturism marca BMW seria 3, ce se afla parcat pe str. Papazoglu, sector 3. Cercetarile sunt continuate fata de cei in cauza sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.
Cercetarile sunt continuate cu cei in cauza in stare de libertate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat si pentru documentarea intregii activitati infractionale.
Cercetarile sunt continuate de catre lucratorii Sectiei 9 Politie sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cel in cauza in stare de libertate.
In noaptea de 26/27 decembrie 2010, intre orele 01.00-06.00, in sectoarele 1, 2, 4 si 6 din Bucuresti au avut loc 6 infractiuni de furt calificat si o infractiune de tentativa la furt calificat, din mini-marketuri.
Cercetarile sunt continuate de Sectia 7 Politie sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat cu autorii in stare de retinere.
Cei in cauza au fost condusi la sediul Sectiei 4 Politie, in vederea continuarii cercetarilor sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt calificat si conducere pe drumurile publice a unui autovehicul avand permisul de conducere suspendat.
Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat cu cea in cauză in stare de libertate.
Cercetarile sunt continuate de Sectia 6 Politie, sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa la furt calificat, cu cei in cauza in stare de retinere.
Cercetarile sunt continuate de lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 8 Politie sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.
Totodata s-a stabilit ca cei trei, inperioada 31.01-04.02.2011, au comis un numar de 5 infractiuni de furt calificat din autoturismele parcate pe raza sectiei.
Cercetarile sunt continuate de cadrele Sectiei 8 Politie, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cea in cauza in stare de libertate. ... Cercetarile sunt continuate de cadrele Sectiei 18 Politie, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cea in cauza in stare de libertate.
Cercetarile sunt continuate de Politia Sectorului 2 - Serviciul de Investigatii Criminale, sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt calificat, respectiv complicitate la furt calificat, cu cei in cauza in stare de retinere.
Cercetarile sunt continuate de catre Sectia 17 Politie cu cel in cauza in stare de retinere, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat. ... Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cel in cauza in stare de libertate.
Cercetările sunt continuate de Sectia 10 Politie, cu autorii in stare de retinere, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, urmand a fi prezantati Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 3, cu propunere de arestare preventive.
La data de 8.03.2011, lucratori din cadrul Sectiei 3 Politie-Biroul de Investigatii Criminale l-au identificat pe M.Catalin de 23 de ani, din Bucuresti, arestat anterior in alta cauza, ca fiind autorul a 4 furturi din locuinta si 2 tentative de furt din locuinta, avand ca mod de operare fortarea si ecaladarea geamurilor si ferestrelor de la baia de serviciu, dupa cum urmeaza:
Cercetarile sunt continuate de catre Sectia 23 Politie pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, cu cel in cauza in stare de libertate.
google-analytics.com